Fri fragt ved køb for 999

Levering 1 - 2 hverdage

Artégo blev grundlagt i 1998 i Italien, af en gruppe af hårpleje eksperter. Virksomheden blev skabt som en samling af de ypperste, specialiserede færdigheder inden for hårpleje– og behandlingerProjektet var klart – at udvikle og maksimere frisørernes tekniske og kreative evner, inden for rammen af deres personlige, kunstneriske særegenhed. Artégo giver plads til ’det gode håndværk’, og karakterisere sig selv som innovative, opmærksomme på frisørsaloners behov, og bibeholdelsen af Italienske skønhedstraditioner.  

Skønhed er vores rejse, og rejsen er vores mål” – Artégo 

I trit med udviklingen af vores behov, vaner, kreativitet og innovation udvikler skønhed sig konstantArtègo tolker skønhed med idéer, produkter, stile og steder, og altid med omsorg, lidenskab og professionalisme som omdrejningspunktet. De har aldrig har mistet deres kunstneriske ånd og de har bevaret deres smag for kvalitet og ekspertise. 

I dag bruges farvesystemet og produkterne i adskillelige danske saloner, med stor tilfredshed fra frisører og kunder. Farvesystemet bliver ved de professionelle, men hårprodukterne sælger vi i dag til alle kunder, der ønsker salonoplevelsen hjemme under deres egen bruser.

Artègo er:
Bæredygtighed og professionel kvalitet.
Udviklet af førende italienske hårpleje eksperter.
Naturen er inspirationen, videnskaben er vejledningen.

Serier fra Artègo:

Rain Dance
TOUCH
Good Society
Care for Beauty
New Hair System
Easy Care T
Color Shine

Hvad mangler du?