Fri fragt ved køb for 999

Levering 1 - 2 hverdage

Alle INSIGHTs produkter indeholder minimum 96% naturlige ingredienser, vegansk, fri fra syntetiske farvestoffer, bruger genanvendt polyester-flasker, samt alle ingredienser stammer fra certificerede økologiske landbrug. Listen med fordele er meget længere, men disse fortrin giver et indblik i, hvad INSIGHT er for et mærke.  

Udover de miljømæssige fordele kan INSIGHTs produkter også noget helt særligt for dit hår. Produkterne bliver udviklet på laboratorier, hvor en kombination gammel visdom om plante-ekstrakter og plante-olier, bliver sat i synergi med ozoniseret vandOzoniseret vand er nøgleordet i produkternes renhed, da det gør produkterne mikrobiologisk rent ved en vedvarende proces, og undlader derfor at bruge konserveringsmidler som parabener og MIT. 

INSIGHTs specialbehandlinger er skræddersyede til alle hårtyper, for at du kan skabe dine egne daglige ritualer af skønhed og wellness. Vi har hver især vores egen identitet, unikhed, præferencer og hår. Derfor har INSIGHT udviklet et komplet system til dig, hvor du kan vælge netop, hvad din hårtype og hovedbund har brug for.  

INSIGHT styling serien giver mulighed for at udtrykke og genopfinde sig selv hver dag. Blandt rækken af produkter kan du vælge hvilke produkter, der passer bedst til din personlighed og stil. Samtidig beskytter og fugter de håret takket være de nærende olier og økologiske ekstrakter, som giver styrke til håret. 

INSIGHT har udviklet specifikke produktserier som egner sig til sæsonændringer, hvor stress og miljø kun er nogle af de fysiske faktorer, som kan irritere hovedbunden, fremme skæl eller give hårtab. For at modvirke disse problemer, så tilbyder INSIGHT specifik behandling for at imødekomme ethvert behov. 

For at skabe en all-around følelse har INSIGHT også kreeret en skøn hudplejeserie, som er velegnet til sensitiv hud. Huden er vores krops mest omfattende organ, et sandt økosystem som må og skal respekteres og beskyttes. Det er det første og mest vigtige forsvar, en barriere som beskytter vores krop. Luftforurening, udsættelse for sollys og en ubalanceret kost kan ødelægge hudens udseende og sundhed. Det er derfor vigtigt at beskytte den dagligt ved at benytte hudvenlige, økologiske, dermatologisk-testede produkter. Hele INSIGHT SKIN serien er Eco Bio Cosmesi certificeret af ICEA, hvilket betyder at høje miljømæssige krav bliver overholdt samtidig med, at produkterne er dermatologisk testede på sensitiv hud.

Fordele ved INSIGHT: 

 • Ozoniseret vand  

Vand er nøgleingrediensen til at skabe INSIGHTs produkter, såvel som at være et af de bærende aktive ingredienser og ekstrakter i formularerne. Af den årsag har INSIGHT i årevis behandlet vand til vores produktion med ozon. Videnskabelige studier har bekræftet, at ozon, et molekyle skabt af tre iltatomer, er et gyldigt alternativ til traditionelle midler såsom klorin. Sammenlignet med traditionelle midler har ozon højere oxiderende effekt, som gør det effektivt mod en bredere rækkevidde af bakterier. På lave koncentrationsniveauer er ozon ugiftigt og vender på kort tid tilbage til dets oprindelige form (ilt), uden at efterlade rester. Ved brug garanteres også hurtig, sikker og komplet økologisk sanitet, ved at gøre vandet mikrobiologisk rent, i den perfekte tilstand. 

 • Nikkel testet  

Alle INSIGHTs formularer er testet for nikkel (under 0,5 PPM) for at garantere en bedre sikkerhed i forhold til overfølsomhed. 

 • Høj procentdel af naturlighed 

INSIGHTs formularer indeholder en høj procentdel af naturligt afledte ingredienser. I gennemsnit er mere end 96% af den totale formular sammensat af råmateriale af naturlig oprindelse. 

 • Vegansk certificering  

INSIGHTs plejeserie er vegansk certificeret. Denne standard blev etableret for at fremme formidling af en kultur med respekt for liv og miljø. Køber man et produkt med VEGAN OK logo på etiketten, garanteres kunden eksplicit fra producenten, at produktet ikke indeholder komponenter fra dyr, og ikke direkte involverer forsøg på dyr. 

 • Plante og økologiske ekstrakter 

Den vigtigste funktionelle ingrediens i INSIGHTs produkter stammer fra økologisk landbrug og certificerede afgrøder. Kombinationer af naturligt afledte olier og smør arbejder i synergi med disse ekstrakter og øger hårets blødhed og ernæring. At vælge økologiske aktive ingredienser betyder varetagelse af jorden, beskyttelse af de medarbejdere, som er en del af produktionskæden, og beskyttelse af den endelige forbrugers velvære. 

 • 100 % produceret i Italien  

INSIGHT garanterer kvalitetsprodukter fra laboratorier, hvor de leverer til over 40 lande i hele verden. 

 

INSIGHTs produkter indeholder ikke:  

 • Fri for syntetiske farvestoffer  

Alle INSIGHTs produkter er uden syntetiske farvestoffer, med undtagelse af et produkt (anti-gul shampoo), hvori brugen af farvestoffer er uundgåelig, fordi det er nødvendigt for at formularen virker. 

 • Fri for parabener og MIT  

Parabener og MIT er konserveringsmidler. Videnskabelig forskning har endnu ikke afgjort, hvorvidt de er skadelige eller ej. Indtil der kommer et svar, som fjerner al tvivl, vælger INSIGHT at benytte alternative konserveringsmiddelsystemer. INSIGHT bruger i særdeleshed et biologisk nedbrydeligt mix af frugtsyre i alle deres shampooer: natriumbenzoat og kaliumsorbat. Til hårmasker og conditioner bruger de i stedet et miks af konserveringsmidler sammensat af benzyl-alkohol og et naturligt afledt blødgøringsmiddel, glyceryllaurat. 

 •  Fri for SLS/SLES

Alle deres shampooer er udviklet uden SLS og SLES (sodiumlaurylsulfat og sodiumlaurethsulfat), der bliver betragtet som aggressive og potentielt irriterende overfladeaktive stoffer. I stedet vælger de at bruge mere skånsomt rensende midler, natriumcocethsulfat, som er afledt af kokosnød. Ved at bruge et mere dermo-kompatibelt renseprodukt beskyttes hovedbundens sundhed og balance over tid. 

 • Allergene frie dufte  

INSIGHT vælger kun at benytte dufte uden allergener, så deres behandlinger bliver så skånsomme som muligt – selv på den mest følsomme hovedbund. 

 • Fri for mineralolier og vaseline 

Vaseline (paraffinum liquidum) er et raffineret petroleumsprodukt med filmdannende egenskaber, som forhindrer korrekt transpiration og iltning af hovedbund og hår. INSIGHT har fravalgt det, hvor det er muligt, og erstattet det med mere dermo-kompatible, naturligt udledte ingredienser med de samme egenskaber. Hud og hår skal så vidt muligt kunne gøre den mest naturlige ting – at ånde. 

 • Fri for oliebaseret silikone  

Silikoner er uorganiske polymerer afledt af silikone, som er produceret gennem kemisk syntetiske processer. Selvom silikone har en blødgørende og glansfuld effekt i håret, så forhindrer silikonen de aktive ingredienser i at trænge ind i hårstrået og skaber i stedet en filmdannede effekt. Derfor forsøger INSIGHT at udelukke dem fra deres formularer, hvor det er muligt. 

 

Certificerede serier 

INSIGHT har kreeret produktserierne Sensitive og Lenitive, som er Cosmos Natural certificeret af ICEA for at imødekomme behovene for dem, som døjer med hypersensitiv hud og som har brug for at bevare hovedbundens sundhed ved at bruge meget skånsomme og effektive produkter. Produkterne er udviklet til hele familien, dermatologisk – og nikkeltestet på sensitiv hud for at minimere risikoen for allergiske reaktioner. 

Denne internationale anerkendt strenge standard blev udviklet af de fem hovedeuropæiske agenturer for naturlig og økologiske kosmetikvirksomheder (BDIH – Tyskland, COSMEBIO & ECOCERT – T – Frankrig, ICEA – Italien, SOIL ASSOCIATION – United Kingdom), og de indførte kravene, som skal opfyldes, for at et kosmetisk produkt kan kaldes økologisk eller naturligt. 

Kravene er:  

 • Fremme brugen af produkter fra økologisk landbrug, med respekt for biodiversiteten 
 • Brug af naturlige ressourcer på en ansvarlig måde, med respekt for miljøet 
 • Brug af processer og produktioner som er rene og respekterer menneskets sundhed og miljøet.  
 • Integration og udvikling af grøn kemikonceptet. 

Formålet er anvendelse af principperne om bæredygtig udvikling igennem hele den kosmetiske værdikæde, fra karakterisering af råmaterialerne til distribution af de færdige produkter. Dermed er det endelige mål at håndtere de problemer, som er vigtige for miljøet for menneskers trivsel på jorden. At fremme udviklingen af mere og mere naturlige og økologiske kosmetikprodukter. Dette er nødvendigt i respekt for forbrugerne, som skal informeres på en klar og transparent måde, således de selv kan være medspillere i en bæredygtig udvikling. 

INSIGHTs Sensitive og Lenitive serien er certificeret med COSMOS NATURAL mærket. Dette indebærer blandt andet, at: 

 • Mindst 98% af produktets ingredienser skal komme fra naturlige råvarer.  
 • Emballagen skal være minimal for at mindske indflydelsen på miljøet 
 • Procentdelen af naturlige ingredienser i produktet skal angives på det færdige produkt 
 • Produkter er dermatologisk testet på sensitiv hud 

 

Emballagen 

Den miljømæssige bæredygtighed af INSIGHT projektet, stopper ikke ved formularerne, men omfavner også emballagen. 

Til emballagen bruges PET (Polyethylene Terephthalate) som er et letvægts – og holdbart polyester, der takket være dets uendelige genvindingsmuligheder besidder en fremragende profil ud fra et miljømæssigt bæredygtigt synspunkt.  

PET hører til undergruppen af termoplaster, hvilket er et materiale som ved under varme kan omdannes til en meget tyktflydende væske, som er let at arbejde med. Når temperaturen bliver lavere bliver materialet igen fast. Siden strukturen ikke gennemgår modifikationer kan materialet ved brug af varme omformes flere gange. Denne egenskab af PET gør det til 100% genanvendeligt og det bliver muligt at transformere det til rPETINSIGHT benytter 100% genanvendt PET til alle flasker og krukker til deres produkter. 

Kapsler: Alle kapsler på INSIGHT krukker er 100% produceret af genanvendt PP. 

Tuber: Alle tuber er lavet af biobaseret materiale afledt af sukkerrør. 

Etiketter: Alle etiketter på INSIGHT produktflasker og krukker er lavet af materialer, som har et minimum indhold af 25% genanvendt PET harpiks. Ydermere er INSIGHT tilsluttet RafCycle projektet sponsoreret af UPM Raflatac. Det er et program udviklet til genoprettelse og værdisætning af klistermærker og etiketter gennem hele deres livscyklus. 

INSIGHT er:

Skræddersyet til alle hårtyper.
Nærende olier og økologiske ekstrakter.
Vegansk certificeret. 
Minimum 96% naturlige ingredienser i samtlige produkter.

INSIGHT er fri for:

Syntetiske farvestoffer
 Parabener
Mineralske olier og MIT.

Allergene fra dufte.

Hvad mangler du?